top of page

Branding.

Geef je onderneming een unieke uitstraling en herkenbare identiteit. 

visitekaartjes

Logo design.

Er zijn veel manieren om jouw onderneming in de kijker te zetten. Één daarvan is een sterke branding.
Een eerste indruk is namelijk cruciaal! Jouw ideale klanten moeten onmiddellijk aangetrokken worden tot je uitstraling, zodat ze zich verbonden voelen met de identiteit van jouw bedrijf. Wil je graag de volgende stap zetten en jouw (re-) branding aanpakken? A Lot More kan je hierin helpen!

Bij een logo hoort uiteraard een huisstijl. Een huisstijl zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling in je communicatie zowel online als offline. Deze huisstijl zorgt voor een stijl die jouw klanten herkennen, en bestaat uit een combinatie van kleuren en typografie die de identiteit van jouw onderneming uitstralen. Ben jij nog op zoek naar een professionele huisstijl voor jouw bedrijf? Vraag nu je vrijblijvende offerte aan. 

huisstijl elementen
ipad en smartphone

Online & offline media.

Online en offline media bestaat o.a. uit productboekjes, posters, flyers en tijdschriften maar ook social media banners, Facebookposts en Instagramverhalen. Dit volledig in de huisstijl van jouw onderneming. Zoek je nog een manier om met jouw bedrijf naar buiten te komen? Heb je al een idee voor jouw online of offline media? Neem dan vrijblijvend contact op met A Lot More.​

Huisstijl.

bottom of page