top of page
sea

Over.

Over
A Lot More.

Met A Lot More wil ik ondernemingen helpen met een sterke (online) branding. Via een kennismakingsgesprek en open communicatie, zorg ik voor een gepersonaliseerd voorstel. Tijdens het ontwerpproces staan we nauw in contact en komen we zo tot het gewenst eindresultaat.

Ik sta steeds klaar om samen voor jouw onderneming een unieke visuele identiteit te creëren. Een logo dat spreekt, slogans die klinken en grafische elementen die het karakter van jouw bedrijf weerspiegelen.

​Boeiende en sprekende content creëren op sociale media kan een uitdaging zijn. Daarom ben ik er om jou te helpen, met een op maat gemaakte aanpak, dat geschikt is voor jouw bedrijf. Via 1 op 1 begeleiding zorgen we er samen voor dat jouw sociale media kanalen perfect afgestemd zijn op de noden en wensen van jouw klanten.

Nog niet helemaal overtuigd dat A Lot More jou kan helpen? Boek dan je gratis kennismakingsgesprek en we bekijken samen hoe we jouw onderneming de online aandacht kunnen schenken die het verdient!

Over mij.

Creativity takes courage!

Onder mijn vrienden sta ik gekend als iemand met veel passies.

  • Lisztomania – A need to listen to music all the time. Ik kan geen dag zonder!

  • Be CreARTive! Een van mijn andere grote passies is kunst. Ik kan mezelf verliezen in creatief bezig zijn met een potlood en gom, want meer heb ik eigenlijk niet nodig.

  • Travel broadens the mind… Reizen staat toch ook bovenaan de lijst met passies. Zowel in binnen- als buitenland.

Lieselot aan een computer

Morgane, Osteopathie Morgane Dierendonck

Lieselot ontwierp voor mij mijn logo. Ik wou graag een logo die mijn mensen- en paarden osteopathie combineerde en ik ben zo blij met mijn beslissing. De tekening is prachtig en de kwaliteit is uitstekend, het heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. 

Samenwerken?

Wil je samenwerken? Of heb je een vraag? Neem dan contact met me op.

Ik wil meer info over

Bedankt voor je vraag!

bottom of page